Openingstijden: Ma t/m wo: 08:00 - 16:30 uur | Donderdag: 08:00 - 15:30 uur | Vrijdag: op afspraak geopend

[email protected] | 030 2410205

Hygiënische legbordstelling (HACCP)

Wij bieden speciale HACCP stellingen van de gerenommeerde merken Fermod en Tiger Rack. Onze HACCP stellingen zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste hygiënische normen en zijn geschikt voor diverse toepassingen. Denk hierbij aan de gezondheidszorg, laboratoria en apotheken, hotels en de catering- en voedselbranche.

Onze HACCP stellingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en hebben een naadloze constructie zonder gaten of kieren, waardoor schadelijke organismen zich niet kunnen hechten. Bovendien zijn de legborden van de stellingen eenvoudig met de hand te reinigen. Voor extra gemak zijn de polyethyleen legborden zelfs geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine.

De (rooster)legborden van onze stellingen zijn bestand tegen zware belasting en zijn zelfs verkrijgbaar in hoekopstellingen. Daarnaast zijn onze stellingen verrijdbaar leverbaar en eenvoudig te onderhouden, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het beheer van uw opslagruimte.

Voor de HACCP stellingen zijn diverse accessoires beschikbaar. Hierbij kunt u denken aan gastronorm bakken of zwenkwielen.

Met onze HACCP stellingen kiest u voor optimale hygiëne en veiligheid bij de opslag van uw producten.
We bespreken de mogelijkheden graag met u.

Aluminium stelling HACCP

De tweede optie voor HACCP stellingen zijn de aluminium legbordstellingen van Fermod. Ook deze stellingen zijn geschikt voor droge- , gekoelde- en vriesopslag tot -30 graden. De staanders van de Fermod stellingen zijn gemaakt van geanodiseerd aluminium (Duralinox). Doordat deze geperforeerd zijn, kunnen de legborden per 150mm in hoogte versteld worden. Er kan worden gekozen voor polyethyleen legborden of aluminium legborden. Een geheel in roestvrijstaal uitgevoerde variant (AISI 304) is ook mogelijk.

Door de dieptes van 360mm en 560mm zijn de hygiënische aluminium legbordstellingen van Fermod ook geschikt voor gastronorm bakken.
De stelling is tevens leverbaar in hoekvariant en als verrijdbare kar.

Fermod aluminium stellingen voldoen aan het NF kwaliteitslabel NSF D021384, HACCP norm en de normen van de Voedsel en Waren autoriteit.

Kunststof stelling HACCP

Onze kunststof stelling is geschikt voor verschillende opslagmogelijkheden, waaronder droge, gekoelde en bevroren opslag tot -30 graden celcius. De staanders en liggers zijn gemaakt met hoogwaardig kunststof en hebben een stalen kern. De onderdelen zijn van hoogwaardig polypropyleen wat naadloos is gesloten om het binnendringen van vuil en vocht te voorkomen.

De stelling biedt zonder kruisschoren veel stabiliteit en heeft een hoog draagvermogen. Het draagvermogen van de stelling is 150kg per legbord en 600kg per deel (mits gelijkmatig verdeeld). De legbordstellingen zijn zeer flexibel, waarbij de legborden om de 100mm verstelbaar zijn. Bovendien is de montage van onze Tiger Rack stellingen snel, eenvoudig en geheel zonder bouten en moeren.

De staanders zijn in 5 verschillende hoogtes (gemonteerd) en 4 dieptes leverbaar en u heeft de keuze tussen roosters of gesloten legborden. Zo creëert u een opslagoplossing op maat. Onze kunststof stelling is de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een duurzame en flexibele opslagoplossing.

De kunststof stelling van Tiger Rack heeft een GS-TÜV waarborg en voldoet aan HACCP. Deze stelling voldoet ook aan de normen van de Voedsel en Waren autoriteit. De kunststof stelling is verkrijgbaar als stelling, hoekopstelling en verrijdbare kar.

Advies nodig?

Voor meer informatie, een offerte of andere vragen: Bel 030-2410205 of kom langs.
Wij voorzien u graag (vrijblijvend) van goed advies.

Contact

Voorbeelden