Openingstijden: Ma t/m wo: 08:00 - 16:30 uur | Donderdag: 08:00 - 15:30 uur | Vrijdag: op afspraak geopend

[email protected] | 030 2410205

Magazijninrichting

Block Utrecht heeft al meer dan 40 jaar ervaring met inrichten van magazijnen. U kunt uw magazijninrichting dus ook met een gerust hart aan Block Utrecht toevertrouwen. We leveren een uitgebreid assortiment van magazijnsystemen voor uw magazijninrichting. Hieronder vindt u ze per categorie gesorteerd. Ook accessoires en andere aanverwante artikelen voor uw magazijnstelling zijn bij ons verkrijgbaar.

Palletstelling

Buiten ons uitgebreide standaard assortiment kunt u bij ons ook terecht voor palletstellingen met afwijkende maten of voor bijzondere lading.

Bekijk

Draagarmstelling

Voor het opslaan van lange artikelen zoals platen of buizen is de draagarmstelling heel geschikt. Hier kan ook een dakconstructie op gemaakt worden.

Bekijk

Legbordstelling

De veelzijdigheid van onze Super 2 legbordstelling, hygiënische legbordstelling en kunststof legbordstelling en de vele accessoires maakt het een alleskunner.

Bekijk

Entresolvloer

Flexibel en makkelijk ruimte maken in uw magazijn doet u met de entresolvloer. Deze is in iedere RAL-kleur uitvoerbaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Bekijk

Gebruikte stellingen

Op zoek naar een kwalitatief goede en veilige stelling maar een nieuwe niet perse nodig? Informeer dan naar onze voorraad gebruikte stellingen.

Bekijk

Hygiënische legbordstelling

Hygiënische legbordstelling of hygiënische kar? Deze veelzijdige stelling is HACCP goed bevonden en daarmee inzetbaar in de voedselindustrie.

Bekijk

Grootvakstelling

Een grootvakstelling is zeer flexibel in te delen. Het is dé oplossing voor verpakkingen die te groot zijn voor een standaard legbordstelling.

Bekijk

Bandenstelling

Met een bandenstelling vergroot je de opslagcapaciteit voor het opslaan van zomer- en winterbanden. Maatwerk is mogelijk.

Bekijk

Winkelstelling

Deze zeer flexibele en betaalbare winkelstelling is met zijn vele accessoires zeer geschikt als inrichting van uw winkel. Van kledingwinkel tot tuincentrum.

Bekijk