Openingstijden: Ma t/m wo: 08:00 - 16:30 uur | Donderdag: 08:00 - 15:30 uur | Vrijdag: op afspraak geopend

[email protected] | 030 2410205

Legbordstellingen

Met een legbordstelling is het mogelijk om goederen efficiënt op te bergen in een magazijn, garage of opslagruimte. Doordat producten op een overzichtelijke manier kunnen worden opgeborgen en de legbordstelling aan de maten van de ruimte kan worden aangepast wordt de ruimte optimaal benut.

Afhankelijk van de behoefte van de gebruiker kan de legbordstelling in verschillende materialen worden uitgevoerd. Door de vele accessoires die bij de legbordstellingen te verkrijgen zijn, zijn ze voor veel toepassingen geschikt. Een ander voordeel ten opzichte van traditionele opbergsystemen is de modulaire opbouw. Wanneer de situatie van de bedrijfsvoering verandert, kunnen er makkelijk aanpassingen worden gedaan om de legbordstellingen ook in de nieuwe situatie optimaal in te zetten.

Door de relatief makkelijke manier van monteren en demonteren zijn legbordstellingen bij verhuizingen mee te nemen naar de nieuwe situatie.

Super 1-2-3 Legbordstelling

Een boutloze, veelzijdige legbordstelling ontwikkeld voor opslag van lichte en halfzware materialen. Sendzimir verzinkt.

Bekijk

Super 1-2-3 Kunststof

Kunststofstelling-block-utrecht

Kunststof panelen voor de Super 1-2-3 Legbordstelling. Voor een koelcelstelling, vriesstelling en droog stelling.

Bekijk

Hygiënische legbordstelling

Volledig kunststof legbordstellingen welke voldoen aan de HACCP kwaliteitsnormen en labels. GS-TüV waarborg.

Bekijk