Openingstijden: Ma t/m wo: 08:00 - 16:30 uur | Donderdag: 08:00 - 15:30 uur | Vrijdag: op afspraak geopend

[email protected] | 030 2410205

Scheidingswand

Standaard hebben onze scheidingswanden een hoogte van 2200mm. Deze afmetingen zijn uiteraard naar wens aan te passen. Een scheidingswand wordt binnen de magazijninrichting globaal ingezet voor twee mogelijkheden.

Scheidingswand als beveiliging ruimte

Soms worden er in een bedrijf kostbare producten gemaakt of staan er installaties die bij verkeerd gebruik grote schade aan kunnen richten. In dat geval wordt de scheidingswand gebruikt om delen van de ruimte alleen toegankelijk te maken voor mensen die daartoe bevoegd zijn. Om de ruimte toch te kunnen betreden, kunt u kiezen uit diverse afsluitbare constructies. Zoals bijvoorbeeld een schuif- of draaideur. Het is ook mogelijk om de af te sluiten ruimte van een gaasdak te voorzien. Het voordeel van deze gaaspanelen is dat ze licht en lucht doorlaten.

Scheidingswand als doorvalbeveiliging palletstelling

Onze gaasachterwand wordt ook gebruikt als doorvalbeveiliging in palletstellingen. De regelgeving schrijft voor dat een enkele rij palletstellingen aan de achterzijde moet zijn beveiligd op het moment dat er achter deze palletstelling werkzaamheden worden uitgevoerd. Deze gaasachterwanden worden aan de bestaande palletstelling gemonteerd. Hierbij wordt rekening gehouden met pallets die oversteken. De optie van gesloten panelen bestaat ook.

Afbeeldingen