Openingstijden: Ma t/m wo: 08:00 - 16:30 uur | Donderdag: 08:00 - 15:30 uur | Vrijdag: op afspraak geopend

[email protected] | 030 2410205

Magazijnstelling

Block Utrecht heeft al meer dan 40 jaar ervaring met het vinden van een oplossing op maat voor uw opslagprobleem. U kunt bij Block Utrecht terecht voor een vakkundig advies en wij leveren een uitgebreid assortiment aan magazijnsystemen voor uw magazijninrichting. Hieronder vindt u ze per categorie gesorteerd. Ook accessoires en andere aanverwante artikelen voor uw magazijnstelling zijn bij ons verkrijgbaar.

Legbordstelling

Onze Super 2 legbordstelling, hygiënische legbordstelling en kunststof legbordstelling zijn veelzijdig en zijn compatibel met veel accessoires.

Bekijk

Palletstelling

Naast ons uitgebreide assortiment voor standaard pallets, kunnen we ook palletstellingen voor afwijkende maten en lading leveren.

Bekijk

Grootvakstelling

Een grootvakstelling is zeer flexibel in te delen. Het is dé oplossing voor verpakkingen die te groot zijn voor een standaard legbordstelling.

Bekijk

Bandenstelling

Met een bandenstelling vergroot je de opslagcapaciteit voor het opslaan van zomer- en winterbanden. Maatwerk is mogelijk.

Bekijk

Draagarmstelling

Een draagarmstelling wordt gebruikt voor de opslag van materialen met lengte zoals een plaat, buis of plank. Ook kan hier een dakconstructie mee gemaakt worden.

Bekijk

Entresolvloer

De entresolvloer is een makkelijke en flexibele manier om de ruimte binnen uw magazijn optimaal te benutten. In iedere RAL-kleur uitvoerbaar.

Bekijk

Winkelstelling

Deze zeer flexibele en betaalbare winkelstelling is met zijn vele accessoires zeer geschikt als inrichting van uw winkel. Van kledingwinkel tot tuincentrum.

Bekijk

Tweedehands stelling

Bent u op zoek naar een magazijnstelling die nog in prima staat is en veilig in gebruik. Informeer dan naar onze voorraad gebruikte stellingen.

Bekijk

Hygiënische legbordstelling

Volledig kunststof legbordstellingen welke voldoen aan de HACCP kwaliteitsnormen en labels. GS-TüV waarborg. Zowel in vaste als rijdende opstelling verkrijgbaar.

Bekijk